ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-dry-oil

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil is een ideaal product voor het stylen van haar en het temmen van zelfs de meest onhandelbare slierten. Als je graag een knot, vlecht of weave draagt of graag gecompliceerde kapsels uitvindt, dan is deze olie voor jou geschikt. Het zal jou helpen bij jouw dagelijkse styling.

Probeer het en je zult de briljante prestaties zien.

Wat zijn de effecten en eigenschappen van ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil?

Dankzij de consistentie van de cosmetica kan het worden gebruikt als een intensieve behandeling of als stylingproduct. De beste effecten zullen zichtbaar zijn op dun en mediumlang haar. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil voorkomt staticiteit en kroezing. Het maakt het haar glad, zijdezacht en glanzend. Verder beschermt de olie de lokken tegen de warmte en vergemakkelijkt het stylen, drogen en borstelen. Daarbij herstelt het gespleten puntjes van het haar, voedt het diep en maakt het sterker. Beschermt tegen schadelijke zonnestralen, vochtige lucht. Het heeft een zeer lichtgewicht formule die de lokken niet bezwaart en geen vettige hoofdhuid veroorzaakt.

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil bevat bamboe en kendi-olie. De eerste heeft regenererende en versterkende eignschappen. Voorkomt haaruitval, voorziet van flexibiliteit, hydrateert en voedt. Het bevat stoffen met antioxidant en beschermende effecten. Terwijl kendi-olie rijk is aan onverzadigde vetzuren. Ze zijn voedend, verzachtend en regenererend. Bovendien beschermen zij tegen uv-stralen en andere schadelijke factoren uit de externe omgeving.

Hoe gebruik je ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil kan worden gebruikt als een cosmetica voor een intensieve behandeling of als basis voor styling. Olie heeft de vorm van een mist, de textuur is heel delicaat en lichtgewicht. Het enige wat je hoeft te doen is je haar sprayen van een afstand van ongeveer 10 cm. Je kunt het product ook aanbrengen op de handpalmen en wrijven in vochtig of zelfs nat haar. Op deze manier zul je je slierten versoepelen en krijgen ze glans. Wees voorzichtig, laat de olie niet in de ogen komen, omdat het irritatie kan veroorzaken.
Weet jij waar je ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil koopt?

Je kunt ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil bij de grote drogisterijen en parfumerieën krijgen. Olie is ook online beschikbaar. Je zult zeker geen moeite hebben om dit product te kopen. Als je nog geen beslissing hebt genomen, ontdek dan wat andere meiden te zeggen hebben over de cosmetica. Blader simpelweg door fora en blogs en lees reviews. ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil is een relatief dure cosmetica, daarom zal niet iedereen van jullie overtuigd zijn om het te kopen.

Slotevaluatie

Wat het beste is aan deze olie is de originele samenstelling. Bamboe en kendi-olie werken heel goed op zowel het haar en de hoofdhuid. Aan het begin van de behandeling zul je merken dat jouw haar sterker is en minder vatbaar voor mechanische en chemische schade, en het zal meer gevoed en gehydrateerd zijn. Bovendien, het gebruik van ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil is zo gemakkelijk dat je niet zal kunnen wachten tot de volgende applicatie. Tenslotte is het gebruik van een pump spray heel handig voor ieder van ons. Glans, reconstructie en vergemakkelijkte styling zijn de basiseigenschappen van deze olie. Als je fan bent van een extravagant kapsel en tegelijkertijd wil je gezond haar hebben, probeer dan ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil. De geweldige resultaten van het producten worden door vele, zeer goede reviews bevestigd. Als je weet waar je deze cosmetica koopt, aarzel dan niet; alleen de prijs kan je ontmoedigen om het te kopen.

Voordelen:

  • de formule van een mist vergemakkelijkt de applicatie
  • bevat bamboe- en kendi-olie
  • voorziet van een gloed
  • regenereert vernietigde lokken
  • helpt bij haarstylen
  • beschermt tegen zonnestraling

Disadvantages:

  • kan zeer gevoelige ogen irriteren en de huid eromheen